Amasaco Trading Co Ltd

Στην εταιρεια Αμασακο μπορειτε να βρειτε ότι χρειαζεστε για να ντυσετε μοναδικα και ομορφα το χωρο σας.

Η Αμασακο είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται  στο χώρο της κατασκευής κουρτινών, ρολοκουρτίνων, σκεπασμάτων , παπλωμάτων, κάθε είδους διακοσμητικών μαξιλαριών και τεντών από το 1989.Η κάθε δεκαετία είναι χαρακτηριστική μπορώ να πω για την εταιρεία μας. Ξεκινώντας από την δεκαετία του 90 στο χώρο της κουρτίνας  ,και με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο,  μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα . Στην δεκαετία του 2000 ξεκινήσαμε την κατασκευή  ρολοκουρτίνων, το τρεντ της εποχής, οπού με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και ποιοτικά υλικά μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα τέλειο φινίρισμα . Στη δεκαετία του 2010  ξεκινήσαμε δυναμικά  την κατασκευή κάθε είδους τέντας,  πάντα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και υλικά που αντέχουν στο χρόνο και στις ιδιαιτέρα θερμές καιρικές συνθήκες της χώρας μας . 

Η συνεχής επαφή με τα ευρωπαϊκά εργοστάσια υφασμάτων και η παρουσία μας στις κυριότερες εκθέσεις στο εξωτερικό εξυπηρετούν στη συχνή ανανέωση των υφασμάτων που οι ίδιοι εισάγουμε. Στόχος μας είναι να διαθέτουμε τα πλέον μοντέρνα ευρωπαϊκά υφάσματα και να ακολουθούμε τις τάσεις που επικρατούν στην Ευρώπη τόσο στην επιλογή των υφασμάτων όσο και στην επιλογή του τρόπου κατασκευής (είδος ραψίματος ) των κουρτινών. 

Η μελετητήρια εσωτερικών χώρων (interior designer) της εταιρείας μας μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε και να δείτε τρισδιάστατα (3D) τις  σκέψεις σας  ουτως ώστε το αποτέλεσμα να είναι ένας χώρος ο οποίος να ταιριάζει απόλυτα  με την δική σας προσωπικότητα, ιδιοσυγκρασία και αισθητική χωρίς να παραγνωρίζει την σύγχρονη αναγκαιότητα για λειτουργικότητα ,απλότητα και καλαισθησία.  

Featured in Cyprus Home Directory